martes, 18 de enero de 2011

Íncubo. Teatre compartit en temps real

incubo

 

En una clara demostració que el teatre s’adequa al moment, ahir a La Villarroel es va fer una prestrena especial de Íncubo. Una sessió per a internautes acostumats a utilitzar els mitjans socials per compartir coneixement i experiències. Una iniciativa absolutament innovadora on es convidava els espectadors a transmetre, en temps real, les sensacions que anàven experimentant a mida que la obra avançava.

Va ser una sessió de teatre amb els mòbils com a protagonistes. En silenci per respectar el treball interpretatiu dels actors, però a ple rendiment a l’hora de piular. Sense desvetllar els detalls ni explicar la història, tan sols piulant en silenci tot allò que ens captivava. Una nova manera de gaudir del teatre sense molestar els actors.

Participació suposa implicació, viure més l’espectacle, enriquir-lo. I això és el que vam poder fer els que ahir vam anar a veure Íncubo. Un apassionant thriller psicològic on les emocions estan a flor de pell. Emocions que van i venen a gran ritme, mitjançant uns inesperats girs argumentals pensats per copsar el interès i l’atenció de la audiència al llarg de tota la trama. Una obra de teatre cent per cent recomanable.

Només em resta donar les gràcies als que van fer possible aquesta iniciativa (pionera a Europa segons ens van dir) que esperem tingui continuïtat, per què no, en altres sales de teatre i cinema d’arreu.

Gràcies a La Villarroel, als actors (Lluís Villanueva, Marcel Borràs, Álvaro Cervantes i Irene Escolar), al autor i director (Àlex Mañas), als organitzadors de la iniciativa (Trina Milan, Joan Castillo i Àlex Francés) i a tothom que hi va participar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Compartir

Bookmark and Share