jueves, 23 de diciembre de 2010

Estic a STIC

Acabo aquest any amb una notícia que em fa força il·lusió compartir precisament des del meu blog: estic a STIC

Pels que no la coneixeu encara, STIC.cat és una associació que “neix l’any 2008 amb la vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador”.

Iniciatives com els Premis Blocs Catalunya han contribuït al creixement d’un mitjà tan important en el model de transferència de coneixement actual com son els blocs escrits en català, una llengua sovint poc valorada més enllà de les nostres fronteres.

Pocs dies després de la cel.lebració de la tercera edició del Premis Bloc Catalunya a Mataró, on es van consolidar com un dels esdeveniments de referència en el sector de les tecnologies de la informació i el coneixement de la societat catalana, STIC tornava a mostrar la seva faceta més innovadora i s’arriscava a fer la primera entrevista simultània via twitter als representants dels sis partits catalans amb representació parlamentària que concorrien a les eleccions al Parlament de Catalunya.

La tasca feta per l’associació al llarg d’aquests dos anys de la seva existència ha estat cabdal en el desenvolupament de la societat catalana del coneixement, però encara queda molt per fer, moltes iniciatives per engegar. I és per això, que quan em van proposar formar part de l’equip de STIC.cat, no vaig dubtar ni un sol instant en acceptar-hi.

Només em queda donar les gràcies a la gent de l’associació per deixar-me participar d’aquesta aventura des de dins. Ho faig amb ganes, amb empenta i amb molta il.lusió per superar els nous reptes que encara estan per arribar.

A la resta, ja ho sabeu: estic a STIC.

Bon Nadal !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Compartir

Bookmark and Share